Four Finger and the world

Utazások során az észrevett érdekességek, történetek a nagyvilágban .

Friss topikok

  • fourfinger: Egy pár elkapott pillanat átdolgozva HDR képekbe a Budapest Banjul kulturmisszió útja során készü... (2012.04.21. 12:56) Budapest Banjul HDReams válogatás

HTML doboz

Kategóriák

HTML

2011.02.24. 13:05 fourfinger

Budapest Bamako 2011 avagy út a győzelemig az utolsó nap...Dinópark és finálé..

 Az utolsó Nap.

A reggel korán keltünk, hiszen hihetetlen zsongás volt a területen amit elleptek a Magyarok és Maliak. Reggel már több csapat is ajándékozta sátrait és egyéb dolgait a helyieknek. Volt, akinek a kocsiját is kompletten szétszedték majdnem. A reggeli eligazításon a szervezők bejelentették, hogy délután 15óráig be kell érni a célba, mert ezután már nem fogadnak el nevezést senkitől. A feladatlapokat megkapva örömmel láttam, hogy van Bamakóban is feladat és a leírás alapján azonnal tudtam hol kell keresni. Titkon reméltem, hogy több feladat lesz a Fővárosban és a helyismeretem miatt itt is előnyre tudunk szert tenni. Beképeltük a kevéske feladatot a gépbe és nekilódultunk az utolsó napunknak. Jó kedvűen fütyörésztük a profit és bíztunk benne, hogy még kicsit tudjuk növelni az előnyünket. A feladatok aranyos kis falvakon mentek keresztül ahol meglepődött, de örülő falusiak vártak minket.

Természetesen a gyerekek visongva futottak utánunk miközben teli torokból üvöltötték Cado Cado…J  Az egyik feladat megoldása „Buci The King” volt remélem nem arra a bucira gondolt a pálya író.. Kerestünk oszlopot megint, és az elmaradhatatlan fák sem hiányoztak a repertoárból. Bamakóban megtaláltuk Magyarország szomszédját és a „Dinópark” mellett a feliratot ami a pályaíró weblapját hirdette. Itt egy darabig megint keresgélnünk kellett hiszen sok csapat gyűlt össze és nem akartunk segíteni nekik J

Miután megvolt a fotó a legrövidebb úton a cél felé vettük az irányt. A beérkezés frenetikus volt, minden bamakón  ez volt az álmom, hogy egy kapu várjon minket és emberek akik szurkolnak nekünk.  Itt most minden álmunk teljesült, hatalmas tömeg fogadott minket és mi a kocsi tetején állva ünnepeltük a beérkezést. Mivel minden pontot megtaláltunk és elég jelentős volt az előnyünk, így ha minden rendben alakul meg kellett nyerünk a versenyt.

A beérkezést követően nagyon sok csapat gratulált nekünk, és rázta meg a kezünket. Többen már itt kijelentették, hogy mi vagyunk a győztesek, és azonnal invitáltak mindenféle innivalóra. Nagyon jó érzés volt megérkezni és hihetetlen kő és szorongás esett le a szívemről hogy vége lett. Az esti eredményhirdetés, egy nagyon jól szervezett buli volt. Színpaddal, zenével, dj-vel és rengeteg sörrel, sőt eredeti Karcsi által főzött bogrács étellel. Amikor elkezdték kiosztani a díjakat mindenki önfeledten tapsolt, én még izgultam kicsit hiszen minden szabályt, és sebességet betartottunk de féltem hogy valami folytán nehogy levonjanak tőlünk. Amikor a versenykategóriát hirdették és bemondták a 3 helyezettet akik nem más mint Ulrichék , már kezdtem megnyugodni. A második helyezet a 15 Csapat lett a négy újonc sráccal. Amikor ők a színpadra értek a mi vállunkat már veregették és elkezdtek gratulálni az emberek. Amikor kimondták a nevünket és az győzelmet kicsit megkönnyeztem, ismét sikerült elérni az álmom, megint a dobogón állhattunk. Társam hatalmas örömmel vette át a kupát és amerre elnéztünk mindenki tapsolva ujjongva köszöntött minket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nagyon jó érzés volt, határtalan boldogsággal. Aki ismer tudja, hogy 5 éve ez az életem, ez tölti ki nagy részét a napjaimnak. Mind a saját versenyek, mind az ilyen megpróbáltatások. Megcsináltuk!!!

Köszönöm Mindenkinek aki segített és szurkolt nekünk! Köszönöm hogy elolvastátok ezt a kis történetet.  Go Bamako 2012…..

 

Tony Montánának……

 

Four Finger Team Number 18

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fourfinger.blog.hu/api/trackback/id/tr222687328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása