Four Finger and the world

Utazások során az észrevett érdekességek, történetek a nagyvilágban .

Friss topikok

  • fourfinger: Egy pár elkapott pillanat átdolgozva HDR képekbe a Budapest Banjul kulturmisszió útja során készü... (2012.04.21. 12:56) Budapest Banjul HDReams válogatás

HTML doboz

Kategóriák

HTML

2011.06.30. 23:36 fourfinger

Afrika feketén fehéren...... fotókiállítás és ami mögötte van

 Egy szép napon az egyik közösségi portálon beszélgetésbe kezdtünk Jakuzával alias Novák Tomival. Szó szót követett és több fontos tervet kezdünk el felvázolni a jövőt tekintve. Az egyik számunkra legfontosabb talán nem más mint a Fotókiállítás afrikáról. Mint azt tudjátok számtalan afrikai út van már mögöttem, pályaírások, versenyek, kirándulások. Tomi barátom is "Bamakos" így többször megjárta már a fekete kontinenst. Ezekről az utakról rengeteg fotó készült amit most szeretnénk megosztani mindenkivel. A mi szemszögünkből feketén fehéren..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dátum hamarosan kiderül és a megnyitóra sok szeretettel várunk mindenkit!

A kiállítás menetéről, az információkat megosztom veletek itt :-) Érdemes vissza nézni...

Üdv

4Fi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fourfinger.blog.hu/api/trackback/id/tr113028797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása