Four Finger and the world

Utazások során az észrevett érdekességek, történetek a nagyvilágban .

Friss topikok

  • fourfinger: Egy pár elkapott pillanat átdolgozva HDR képekbe a Budapest Banjul kulturmisszió útja során készü... (2012.04.21. 12:56) Budapest Banjul HDReams válogatás

HTML doboz

Kategóriák

HTML

2012.05.10. 12:55 fourfinger

3Tusa I.Szentesi Tájékozódási Rali

 Az I. Szentesi futamunk pályaírása lezajlott az elmúlt napokban.

Sinka Popeye Zsolt segítségével rengeteg gyönyörű helyre jutott el a pályaíró csapat.
 
 
 
Rengeteg érdekes és nehéz feladatot tudunk elhelyezni a kijelölt területeken.
A futamon indulóknak nagy ügyességre és találékonyságra lesz szükségük ahoz hogy a feladatokat megoldják, megtalálják. Természetesen idén is plasztik kártyákat illetve ragasztott lapokat kell majd megtalálni ami egyértelművé teszi a feladatot. Az árteres területeken folyamatos ellenőrzést tartunk a futam ideje alatt hogy az utakról ne hajtson le senki hiszen a környezetünk védelme fontos számunkra.
 
Mind a GPS mind a MAP kategóriában sok feladat megoldása nem lesz egyszerű eset. Természetesen lehetetlent nem várunk senkitől de jócskán meg kell majd mozgatni az agytekervényeket :-)  A rendezvény előestéjén Pénteken már várunk mindenkit szeretetel a szállást biztosító Szentesi Szabadidő központban. Természetesen már ezen az estén is lehet majd mulatozni és csapatot építeni de csak módjával hiszen szombaton reggel 9órakkor elindul a menetelés. A pálya írás közepette olyan érzésünk volt mintha helyenként igazi dzsungelbe haladnánk amit várhatóan a Júniusig hátralevő idő 
még jelentássen befolyásokni fog. Hatalmas aljnövényzet és lombkoronák várnak majd mindenkit ezen a nem mindennapi tájon. A MAP kategória Szentes környékén kis falvakban városokban fogja keresgetni a feladatokat így egy Extrém családi kiránduláson vesznek majd részt. A pályaíráson figyeltünk arra hogy ne kelljen sok száz kilométert megtenni a csapatoknak hiszen az üzemanyag árak sajnos nem zuhantak kellő képen eleget.
 A szomabti nap a befutó útán vacsorával várunk minden indulót és utána éjszakai fürdőzésel egybekötött bulizgatás veheti kezdetét.
 
 
A vasárnap újabb kihívásokat tartogat majd hiszen a strand területén is lesznek majd megoldandó ügyességi és erőnléti feladatok. A GPS kategóriában egy gyorsasági szakasz is be lett építve a pályába és sok fotópont várja majd az ügyes kalandorokat. A futam délután három óra körül ér majd véget majd ezt követi az eredmények kiszámítása miközben Sinka Popeye Zsolt egy világrekord kísérletet hajt vére aminek mindenki szemtanúja lehet. Az eredményhírdetét követően akinek van kedve és energiája részt vehet a záró bulin is. Csapatunk azon dolgozik hogy a helyezettek tárgy nyereményeket is kapjanak szponzorainktól.
 
A futamra jelentkezni e-mailben lehet Június 3-án éjfélig!
 
 
Várunk Mindenkit sok szeretettel Szentesen Június 8-9-10én
Infó: 3tusa.hu vagy facebook.com/3tusa
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fourfinger.blog.hu/api/trackback/id/tr124500207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása