Four Finger and the world

Utazások során az észrevett érdekességek, történetek a nagyvilágban .

Friss topikok

  • fourfinger: Egy pár elkapott pillanat átdolgozva HDR képekbe a Budapest Banjul kulturmisszió útja során készü... (2012.04.21. 12:56) Budapest Banjul HDReams válogatás

HTML doboz

Kategóriák

HTML

2010.08.01. 23:07 fourfinger

A mai nap tanulsága... ha el akarsz kápráztatni egy nőt Marokkóban kemény fába vágod a fejed :-)

A mai nap is esemény dúsan telt :-)

A Rabati unaloműzésnek szánt időtöltés a helyi ZOO meglátogatása illetve megtalálása volt...

Miútán profi navigációs tájékozódási versenyeket szervezek az csak természetes hogy nem hozok magammal GPS készüléket Marokkóba :-)))

Így hagyatkozok az álltalam oly sűrűn emlegetett MAP féle kérdezősködésre :-)Ennek az lett a vége hogy kb minden utcában felismerni vélték a híres Parc ZOO nevű állathelyet. Sőt miután a régi jól bevált leírásos módszert is bevetettem az egyik benzinkutas el kezdett gondolkozni merre lehet a Parc 200..... aztán helyesbítettem az álltalam odafirkantott grafikán :-))

 

Az állatkert elég lepusztult látvány... a fák állapotából itélve kb 7-10éve abbahagyhatták a finanszírozását..Az állatok meglepően jó állapotban vannak ugyan de ez a helyszinről sajnos nem mondható el. A tevék pl a régi állatkert játszóterén vannak elhelyezve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sőt ajánlom figyelmébe mindenkinek a legújabb udvarlási módszert is... Mit tegyél ha egy lánynak udvarolsz Marokkóban????

www.youtube.com/watch

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fourfinger.blog.hu/api/trackback/id/tr52192209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása